Artikkel

Her får du den gode smaken av kremet og fyldig hummus, uten å bruke kikerter eller andre belgfrukter, som kan være tungt fordøyelig for mange.

Squash er helt ideell å bruke til så mye forskjellig, enten du vil ha en kremet suppe eller saftig bakverk.
Mikset sammen med de vanlige hummusingrediensene mangler ingenting her – hverken i smak eller konsistens. Helt genialt!
Den er fri for olje og rask å lage. Her trengs ingen koking, bare å mikse alt sammen i en blender.

Bruk den slik du ville gjort med annen hummus – som dipp til grønnsakstaver, tilbehør til middag, i en wrap eller i salatblader sammen med annet godt. God til lunsj, middag eller som snacks!

HUMMUS AV SQUASH – oppskrift
(
Oppskriften er oversatt fra den innholdsrike bloggen til Anthony William)

Blir en halv liter.

1/2 liter skrelt squash i terninger (= 1 medium skrelt squash)
1 hvitløksfedd, knust
1 ts spisskummen, malt
2 ss sitronjuice
1,2 dl tahini
Om ønskelig: Litt havsalt, litt chiliflak. En stilk fersk dill eller noen blader basilikum eller koriander.

Ha squash, hvitløk, spisskummen, sitronjuice og tahini i en høyhastighetsblender og miks til veldig kremet konsistens. Ta eventuelt i litt vann om knivene ikke tar tak, men jo mindre vann, jo mer fyldig blir sluttresultatet.
Smak til med salt, chili og eller urter om du vil.

følg Pranava på facebook!

Trykk på "lik side" for å følge Pranava på Facebook.