Artikkel

Sommer er så mye, og mer enn ellers er det is, kalde drikker, salater, kalde supper, frukt og bær!

Her er en nydelig mangois. Superlett å lage.

MANGOIS – oppskrift
(To porsjoner)

1 mango, dypfryst, skrelt og i biter
1 banan, dypfryst, skrelt og i biter
(Det skal være like mye av hvert, så kanskje trengs det mer mango eller banan, det kommer an på størrelsen)

La banan og mango tine i omtrent ti minutter, så slipper du å ødelegge mikseren med de altfor harde klumpene.
Kjør banan og mango i foodprocessoren helt til det blir en fin, kremet konsistens.

Has over i serveringsglass og spises med det samme, kanskje pyntet med sitronmelisse eller frøkjeks med sjokolade, oppskriften ligger under snacks her inne. Ganske godt som tilbehør 🙂

følg Pranava på facebook!

Trykk på "lik side" for å følge Pranava på Facebook.