Artikkel


Føler du deg trett, sliten eller urolig? Ikke noe rart, omstendighetene vi står i, tatt i betraktning!
Det er egentlig ikke situasjoner, mennesker, hendelser eller korona som drar oss ned, men vårt indre stressnivå, våre egne følelser og tanker.
Løsningen ligger inne i oss selv, og det er mulig å gjøre noe med det på en veldig enkel og oppløftende måte!

Jeg vil gjerne få anbefale et bittelite, men desto mer kraftfullt online-kurs, som foregår søndag 29. november!!!

Det handler om den kraften som ligger i å bruke pust og meditasjon som et redskap til å roe sinnet, styrke helsen mentalt og fysisk og føle mer velvære.
Dette er så utrolig viktig for god livskvalitet – ikke minst nå i de tøffe tidene vi opplever!

Det har hjulpet meg enormt å sette av litt tid daglig til dette – jeg vet ikke hvordan jeg skulle ha kommet meg gjennom denne tiden uten!

Her kan du melde deg på kurset!

Tid: Klokken 15.00 til 17.00 søndag 29. november 2020.

Sted: Foran PC-en og hvor som helst der du kan sitte komfortabelt og uforstyrret.

Pris: 37 Euro.
Pluss 20 Euro om du i etterkant ønsker en personlig coaching-time med en meditasjonslærer på et tidspunkt som passer deg.
(Dette er er et Early-bird-tilbud som avsluttes i morgen søndag 15.11. ved midnatt, deretter øker begge kategoerier med 10 Euro.)

Språk: Det foregår på engelsk, men foretrekker du norsk, vil hele kurset bli oversatt simultant av en erfaren norsk Art of Living-lærer. Da tones den engelske stemmen nesten helt ned til minimum, mens du hører den norske klart og tydelig.

Forkunnskaper: Ikke nødvendig, kurset passer for både nybegynnere og viderekomne.

 

Her kan du melde deg på kurset – jeg håper du gjør det!

Passer for deg som:
– vil lære, praktisere eller ha mer utbytte av å meditere
– vil bli lykkeligere
– som er urolig, deprimert eller stresset
– ønsker å få bedre fokus og høyere livsenergi
– kjenner deg overveldet eller utbrent

Kursinnhold:
– Meditasjon
– Mindfulness
– Pusteøvelser (Pranayama)
– Hvordan forbedre mental helse  og utholdenhet
– Praktisk kunnskap (Gyan Yoga)

 

Kurslærer:

Gurudev Sri Sri Ravi Shankar er født i India og er en global humanitær leder og fredskaper, samt en kjent åndelig lærer. Han har en enorm karisma, er en superbehagelig og dyktig kurslærer, og treffer både hjerte og hjerne når han snakker til oss. Han når frem til mennesker av alle kulturer i alle verdens kriker og kroker med sitt nydelige budskap om hvordan fred i enkeltmennesket kan skape en eneste stor følelse av samhørighet mellom oss alle. Teknikkene han har utviklet for å oppnå dette, er helt enestående og gir enorm og umiddelbar effekt.

Han grunnla The Art of Living i 1981 og dens søsterorganisasjon, The International Association for Human Values i 1997. Sistnevnte har mangeårig rådgivende status i FN og WHO.
Art of Livings og IAHVs mange programmer styrker og transformerer enkeltmennesker til å håndtere utfordringer på globalt, nasjonalt, samfunns- og individnivå.
Rundt 450 millioner mennesker har hatt nytte av disse programmene og de humanitære prosjektene, som drives av frivillige i Art of Living i 156 land, hvor Norge er blant disse 🙂

Det kjøres lengre og kortere kurs i flere norske byer, nå foregår de online, men så snart korona-krisen er over, blir de også fysiske igjen.
Mitt håp og ønske er å bygge opp et Art of Living-miljø for  Lillehammer og omegn. Så kan vi ha jevnlige samlinger med yoga, pusteøvelser og meditasjon pluss andre sosiale begivenheter. Her er Facebook-siden for Lillehammer, bli gjerne med der, og/eller i den nasjonale Facebook-siden!

 

Her kan du melde deg på kurset – jeg håper du gjør det – du vil ikke angre!
(Skroll deg ned til feltene med navn og innbetaling. Teksten på tysk og engelsk over, er omtrent samme innhold som det som står her.)

Spørsmål eller problemer med påmelding? Ta kontakt med Anjula Hellum <post@artofliving.no> eller meg på <hjartrud alfakrøll online.no> (tlf.: 91 37 49 41)

 

 

PS:

Denne videoen er fin  – der forteller en forsker ved Yale og forfatter og journalist  James Nestor med den nyutgitte internasjonale bestselgeren «The Breath» så mye interessant om hva pusten kan gjøre for oss, dersom vi regulerer den med ulike rytmer, tempo og lignende! Alt fra å stabilisere blodtrykket til å bedre hukommelsen, føle mer tilfredshet og ha mer overskudd!

/!\ error getUserMedia.