Artikkel


Bor du i Lillehammer-området og har lyst å gjøre noe med kostholdet? Endre det i en litt sunnere retning?
Kanskje har du plager du vet kan løses med noen litt sunnere knep, eller kanskje har du plager du skulle ønske du ble kvitt, og ikke helt vet hvordan det skulle være mulig?

Snart starter et kurs
over seks kvelder på Lillehammer, der hovedmålet er at etter endt kurs har du kvittet deg med noen dårlige vaner og  erstattet dem med noen nye og sunne. Du har fått nyttig informasjon som holder deg motivert til å fortsette, fordi du ser sammenhengene og merker på kroppen at dette gir effekt!

Du har blitt kjent med hyggelige folk som er ute i samme ærend som deg, og du har fått noen aha-opplevelser som du bærer med deg videre. Kanskje har det allerede i løpet av de seks ukene skjedd en del forandringer med deg, som at du føler deg gladere til sinns, lettere og mykere i kroppen og at vondter har forsvunnet. Det blir endringer, og de blir til det bedre!!!

Dette får du:
I løpet av kurskveldene blir det noen smaksprøver på plantebasert mat og drikke, en bitteliten oppmerksomhet hver kurskveld som setter tema for kvelden, en bok til hver, ulike temaer hver gang som trinn for trinn legger opp til ukentlige endringer på hjemmebane, slik at når kurset er over, har nye, gode, sunne og styrkende vaner blitt lagt.
De aller fleste av oss har mye å vinne på å legge om til et sunnere kosthold med mer frukt, grønt, urter og ville vekster. Her får du den nødvendige hjelpen til en varig endring.
Det er et hav av gode retter å velge mellom –  du trenger ikke sulte, du trenger ikke føle at du går glipp av noe, men tvert i mot kjenne at livet blir bedre å leve med denne livsstilen.

Høres dette spennende og fristende ut? Bli med, bli med!

Når starter det, hva koster det?
Start: Fredag 11. oktober kl 17.00
Sted: Hyggelige lokaler midlt i Lillehammer sentrum. (Nærmere beskjed kommer)
Varighet: Vi avslutter halvannen time senere, og fortsetter å møtes til samme tid ytterligere fem ganger.
Pris:  2250 kroner. Du regnes som påmeldt når du har innbetalt beløpet.
Innbetalingsfrist: 4 oktober.
Rabatt: For hver person du tar med, får du 20 prosent i rabatt.
Betalingsalternativer: Vipps meg på tlf 91 37 49 41, eller benytt konto  16041085812. Skriv «Kurs Lhmr 11.10.19»
Oppfølging: Det vil bli tilbud om månedlig oppfølging og videregående kurs, om ønskelig.
Medansvarlig for kurset er Anne Kristin Sjøli, uten henne hadde ikke dette blitt noe av.

 

Min bakgrunn som kursholder:
Jeg har alltid vært interessert i sammenhengen mellom mat og helse, spist vegetarisk og senere vegansk nesten halve livet, skrevet mye helsestoff for ulike publikasjoner, vært kronisk syk og testet ut ulike retninger for å bli frisk igjen.
De tre siste årene har jeg latt meg inspirere av Anthony William, aka Medical Medium. Budskapet hans om alt vi kan oppnå ved å legge om til et mer plantebasert og mindre fettrikt kosthold, treffer veldig mange mennesker verden over. Han topper New York-times bestselgerliste med hver av de fem bøkene han har gitt ut, han har  3,4 millioner følgere på Facebook og to millioner på Instagram, bøkene er oversatt til en hel rekke språk, og sist men ikke minst: Veldig mange forteller om virkningen de har oppnådd etter omleggingen, der alt fra allergi, eksem, vekt, blodtrykk, kronisk utmattelse/ME, migrene, mage- og søvnproblemer og mange, mange flere plager og kroniske sykdommer blir kurert. Selv har jeg oppnådd enormt mye fint i løpet av disse årene. Mer om det på kurset.

Anthony William forteller at om ti til tretti år vil mye av det han sier om årsakene til ulike helseplager og hvordan de kan kureres bli dokumentert av forskning, noe av det vil ta lenger tid. Hvorfor vente til da, når det uansett gir effekt? Han får informasjonen fra en spirituell kilde, et aspekt av Gud kalt Spirit of Compassion (medfølelse). Han forteller om hvordan dette skjedde i den første boken sin, Medisinsk klarsynt. Noen synes dette er vanskelig å forholde seg til, og velger å ikke bry seg om denne biten. De følger rådene hans, merker at de blir friske, kjenner at det er logikk og sammenheng i alt som presenteres og er fornøyd med det. For andre er det helt OK at det er slik det er. Vi er forskjellige, og her er det plass til alle. Vil du vite mer? Sjekk ut hjemmesiden hans, les bøkene, følg ham på Instagram og Facebook og/eller bli med på kurs!

En venns erfaringer:
Her er hva en venn med en kronisk sykdom sier om sin erfaring med Anthony William:

«Det som fanget meg var den utrolige forståelsen Anthony William har for kronisk sykdom. Informasjonen han gir er også utrolig detaljert i forhold til alt annet jeg har prøvd, den er så utrolig komplett. Han er helt unik, og det er ikke noen tvil om at han har noe helt spesielt. Det var spesielt radioshowene og live-sendingene hans når han setter i gang med å fortelle veldig detaljert og med stor medfølelse på vegne av de som sliter med de ulike diagnosene, som virket overbevisende på meg. Og det er ikke noen «hull» i det heller. Alle steiner er snudd og han har hatt svar på absolutt alt. Så når jeg startet opp så betydde det egentlig ikke så veldig mye hvor han får informasjon sin fra. Om han så fikk den fra sitt eget hode, betydde ingenting. Det som betydde noe er det jeg skrev over og også at det er utrolig mange som har tro på han og har positive ting å si om hvordan protokollene (konkrete anbefalinger om hvilke kosttilskudd og matvarer som best kurerer den enkelte diagnose) har påvirket deres helse. Han har også 3,4 mill følgere på Facebook, det sier også litt. Nå tror jeg og stoler på han helt og fullt. Det tok tid, det var en prosess, men med kosten, tilskuddene og forbedringene (og midlertidige forverringer!) i egen helse kom troen til slutt. Min mening er at en bare må hoppe i det og ta en sjans og se hva som kommer ut av det.»

Del gjerne dette blogginnlegget med folk du vet om som kan ha nytte av det, enten de vil komme på kurs eller få informasjon om at det finnes håp.

Jeg håper å se deg på kurs!

Ta kontakt om det er noe du lurer på!

Gode hilsener 
fra Jartrud, tlf 91 37 49 41

/!\ error getUserMedia.