Artikkel
Denne melkefrie Ranch-dressingen er god! Rask å lage, også. Den holder en uke i kjøleskapet om den oppbevares i en tett boks.
Den originale Ranch-dressingen, basert på rømme, er visstnok den mest solgte dressingen i USA siden 1992, da den overtok for Italian salad dressing.
Dipp eller dressing – begge deler er ideelt. Som dipp funker den fint rett fra kjøleskapet, da er den fyldig og ganske fast, etter noen timer i romtemperatur blir den sausete som Ranch Dressingen.
Selv om den er basert på kokosmelk, vil du ikke merke den smaken – den blir kamuflert av alle urtene.
RANCH DRESSING – oppskrift
(Blir ca 4 dl)
1 boks kokosmelk (fullfett)
1 ts havsalt
½ ts sort pepper
1 ss løkpulver
1 ts hvitløkspulver
1 ss tørket persille
¼ ts sellerisalt
½ ts tørket dill
1 ss sennep (evt malte sennepsfrø for en helt basisk oppskrift)
1 ts paprikapulver
Ha alle ingrediensene i en bolle eller mikser og bland godt.
Dermed er jobben gjort, og du har en fiks ferdig sunn og god dressing eller dipp som står og venter på deg i kjøleskapet 🙂
* På www.iherb.com finnes stort utvalg kryddere i økologisk versjon til rimelig pris. Sjekk ut merket Simply Organic, de har masse fint!
* Her er lenken til originaloppskriften, hentet fra paleobloggeren Grassfed Girl