Artikkel

20140909-portrett_Jartrud_2

Hei, veldig hyggelig at du kikker innom!
Jeg heter Jartrud Høstmælingen og mitt ønske er at denne bloggen er til inspirasjon og glede. Kanskje til og med bidrar bittebittelitt til å trekke verden i riktig retning, hvor det blir naturlig å dyrke jorda økologisk og stelle pent med våre medskapninger. Og hvor det å styrke kropp og sjel gjennom blant annet mat som forebygger, behandler og løfter oss fysisk og psykisk, blir en naturlig del av tilværelsen.

Jeg bruker selv bloggen som et oppslagsverk når det er en spesiell oppskrift jeg trenger. Enten fordi jeg skal ha gjester eller fordi jeg vil ha noe godt. Det var opprinnelig derfor jeg startet med dette – fint å ha samlet alt på ett sted. Noen av oppskriftene kommer fra andre kokebøker og blogger, fordi de er gode. Andre har blitt til gjennom kreative innfall, ofte inspirert av flere andre lignende oppskrifter.

Nå har bloggingen blitt en kjær hobby, og jeg er så takknemlig for de hyggelige og konstruktive tilbakemeldingene jeg får av dere lesere.

FOREDRAG:
Jeg holder inspirasjonsforedrag innen «eating/living/thinking» – om hvordan økt bevissthet rundt disse tingene kan gi oss –  og dermed de som er rundt oss – et bedre liv.
Bakgrunnen min er sosionom med videreutdanning i ulandsstudier, journalist og yogalærer.
Ta gjerne kontakt: hjartrud<at>online.no

Fotografier, innhold og copyright:
Alle bilder og tekster er egenproduserte, med mindre det står noe annet. Hvis du ønsker å benytte innholdet, er det fint om du gjør det med en ordentlig henvisning. Brukes det i profesjonelle sammenhenger, kan vi bli enige om en pris.

Annonser:
Er du interessert i å annonsere, så ta kontakt, kanskje ser vi at det er aktuelt med et samarbeid.

Kos deg med matlagingen og måltidene!

/!\ error getUserMedia.